Van élet a drága pelenkákon túl… :)

JÓ minőségi pelenkák, amit nem sokan ismernek


 

HÁPIPEL. Ismered ezt a márkát?

Még nem? Akkor itt az ideje! :)                     
Bizony ő az egyik legjobb minőségű az olcsóbb pelenkák közül, amivel valaha találkozhatsz.

A nedvszívó képessége kiváló, egy speciális ellenőrzési technológiának köszönhetően - amivel kimagaslik kategóriájából - eloszlatja a nedvességet majd a rengeteg benne található ultramag magában is tartja azt. Ezáltal akár egy éjszakán át is képes kibírni szivárgás nélkül.

A kialakítása is szuper: elasztikus anyagának köszönhetően jól illeszkedik a babához, a lábak közti rész pedig anatómiailag elvékonyodik, hogy a pici kényelmesen mozoghasson benne. A pelenka komfortos érzetet biztosít, míg a rengeteg ultramagnak köszönhetően, amit már fentebb is említettem nagyon jól magába szívja és tartja a nedvességet.

Puha pelenka, így az újszülött babák érzékeny bőrét sem irritálja. A tépőzár része pedig nagyon jól tart, így az sem probléma, ha többször megnézed kell-e már pelust cserélni. Sőt! Ha krémes, olajos, vagy babapúderes kézzel nyúlsz hozzá véletlenül, még akkor is ugyanolyan jól tart!
Aranyos minták minden méretben.

A légáteresztő textil mikropórusai biztosítják, hogy a babád bőre mindig friss levegővel tudjon érintkezni, így szárazon maradva.

A méretskálája nagyon széles így akár újszülött kortól, míg babád szobatiszta nem lesz, jó választás lehet ez a nagyon cuki mintás pelenka:

 

A Hápipel pelenkák méretezése

 

1 (újszülött)

2-5 kg

2 (mini)

3-6 kg

3 (midi)

4-9 kg

4 (maxi)

8-18 kg

4+ (maxi plusz)

10-20 kg

5 (junior)

11-25kg

5+ (junior plusz/”ötplusz”)

14-30 kg

6 (junior plusz/XL)

6+(XXL)

16+ kg

18+ kg

 

És ha nem mondtam volna még elég sok jót róla, mind ezek mellett kiváló ár-érték arányban kapható. Ha csak egy próbát tennétek vele,akkor üzletünkben akár darabra is megvásárolhatjátok, később pedig a nagyobb kiszerelés is jó választás lehet.

Népszerű kombó: a Hápipel pelenka és az Axxo fresh törlőkendő.

Nálunk sok féle törlőkendő kapható, mely alkoholmentes szappanmentes és parabénektől-mentes, ezáltal kiváló választás lehet érzékeny bőrű babáknak is.

Na, ki kapott kedvet a kipróbálására? :)